EuroHaptics Society’den en iyi doktora tezi ödülü Ödüller

EuroHaptics Society’den en iyi doktora tezi ödülü

Doktora öğrencimiz Yasemin Vardar (tez çalışmaları Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Burak Güçlü ve Koç Üniversitesi’nden Prof. Çağatay Başdoğan danışmanlığında tamamlandı) EuroHaptics Topluluğu tarafından verilen en iyi doktora tezi ödülünü, Tokyo’da 9-12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen IEEE World Haptics konferansında aldı. Yasemin, şu anda, Stuttgard’daki Max Planck Akıllı Sistemler Ensitütüsünde doktora sonrası araştırmacı olarak çalışmalarına devam ediyor. EuroHaptics topluluğu her yıl en iyi doktora için bir ödül veriyor. EuroHaptics Topluluğu Doktora Ödül yarışması, haptik (dokunma) bilimi ve/veya teknolojisi ile ilgili bir konu üzerinde doktora çalışması yapan farklı kıtalardaki tüm adaylara açıktır. Ödül kazanan tez, Springer-Verlag tarafından ciltli bir kitap olarak yayınlanıyor.

Sağlık Bilimlerinde, Robotikte ve Endüstride Yapay Öğrenme Etkinlikler

Sağlık Bilimlerinde, Robotikte ve Endüstride Yapay Öğrenme

Geleneksel Bilim Akademisi Yapay Öğrenme Yaz Okulu bu yıl Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde düzenleniyor. Başvuru için son tarih 12 Nisan!

Dr. Öğr. Üyesi Didem Unat “Süperbilgisayarlar” konusu ile TEDx Istanbul’daydı! Etkinlikler

Dr. Öğr. Üyesi Didem Unat “Süperbilgisayarlar” konusu ile TEDx Istanbul’daydı!

Endüstri Mühendisliği öğrencimiz Özlem Çarıkçıoğlu’nun 2018 Kış Olimpiyatlarındaki Başarısı Ödüller

Güney Kore’nin PyeongChang kentinde gerçekleştirilen 2018 Kış Olimpiyatları’nda milli sporcu, Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisi, Özlem Çarıkcıoğlu, Büyük Slalom branşında 57. sırayı aldı. 24 yaşındaki Özlem Çarıkcıoğlu, Güney Kore’de kariyerindeki ilk olimpiyat yarışında Türkiye’yi gururlandırdı.

2018 BAGEP Ödülleri Ödüller

2018 BAGEP Ödülleri

Dört öğretim üyemiz Bilim Akademisi tarafından verilen BAGEP 2018 Ödülü almaya hak kazanmıştır.

2018 TÜBİTAK Teşvik Ödülü Ödüller

2018 TÜBİTAK Teşvik Ödülü

Elektrik ve Elekronik Mühendisliği bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sedat Nizamoğlu, Elektrik-elektronik mühendisliğinde fotonik alanında biyomalzeme tabanlı fotonik aygıtlar konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları nedeniyle TÜBİTAK Teşvik Ödülü almaya hak kazanmıştır.

2018 ODTÜ Mustafa Parlar Vakfı Araştırma Teşvik Ödülü Ödüller

2018 ODTÜ Mustafa Parlar Vakfı Araştırma Teşvik Ödülü

Elektrik ve Elekronik Mühendisliği bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Ertuğrul Başar, 2018 ODTÜ Mustafa Parlar Vakfı Araştırma Teşvik Ödülü almaya hak kazanmıştır.

2018 IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülü! Ödüller

2018 IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülü!

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği 2017 yılı doktora mezunumuz Dr. Murat Kuşçu “Nanoscale and Bio-inspired Communication Techniques for the Internet of Bio-Nano Things” doktora tezi ile 2018 IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülü’ne layık görüldü.

Yeni Makaleler Araştırma

Yeni Makaleler

Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve Öğrencilerimizden Yeni Makaleler

2018 YÖK Üstün Başarı Ödülleri Ödüller

2018 YÖK Üstün Başarı Ödülleri

2018 YÖK Üstün Başarı Ödülleri, Bireysel Ödül kategorisi, Fen ve Mühendislik Bilimleri alanında “Görünür Işık İle İletişim Destekli Güvenli ve Verimli Otonom Taşıt Grubu Mimarisi” doktora tezi ile Dr. Seyhan Uçar ve tez danışmanı Doç. Dr. Öznur Özkasap yılın doktora tezi ödülüne layık görülmüştür.

Ödüller 2024-03-06 20:13

EuroHaptics Society’den en iyi doktora tezi ödülü

Etkinlikler 2024-03-06 20:10

Sağlık Bilimlerinde, Robotikte ve Endüstride Yapay Öğrenme

Etkinlikler 2024-03-06 19:57

Dr. Öğr. Üyesi Didem Unat “Süperbilgisayarlar” konusu ile TEDx Istanbul’daydı!

Ödüller 2024-03-06 12:33

Ödüller 2024-03-06 10:17

2018 BAGEP Ödülleri

Ödüller 2024-03-06 20:04

2018 TÜBİTAK Teşvik Ödülü

Ödüller 2024-03-06 20:05

2018 ODTÜ Mustafa Parlar Vakfı Araştırma Teşvik Ödülü

Ödüller 2024-03-06 20:07

2018 IEEE Türkiye Doktora Tezi Ödülü!

Araştırma 2024-03-06 19:59

Yeni Makaleler