Koç Üniversitesi Öğretim Üyeleri Dr. Nejat Eczacıbaşı Tıp Ödülleri’ne Layık Görüldü Öne Çıkanlar

Makine Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Savaş Taşoğlu ve Tıp Fakültesi’nden Doç. Dr. Atay Vural Tıp Teşvik Ödülü’nü alırken, yine Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Tuğba Bağcı Önder ve Dr. Öğr. Üyesi Gözde Korkmaz Bilimsel Araştırma Destek Ödülü’nün sahibi oldu.

TEKNOFEST 2023 En İyi Girişim Ödülü Ödüller

TEKNOFEST 2023 En İyi Girişim Ödülü

Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümüzden Prof. Dr. Seda Kızılel ve Esra Yalçın Kaya, Kiyumars Jalili, Işılay Göktan'dan oluşan ekibi, TEKNOFEST 2023'te Sağlık ve Yaşam Bilimleri kategorisinde "En İyi Girişim Ödülü"nün sahibi oldu.

Öne Çıkanlar 2023-11-14 13:32

Ödüller 2023-10-31 08:44