Avrupa İnovasyon Konseyi Desteği Ödüller

Avrupa İnovasyon Konseyi Desteği

Geliştirilen holografik görme testi cihazı, katarakt hastaları ile 50 yaşının üzerinde olan ve gözlük kullanmak istemeyenlere ileride görüşlerinin nasıl olacağını “görebilme” fırsatı sunuyor. Prof. Dr. Hakan Ürey ve Prof. Dr. Afsun Şahin’i bu olağanüstü başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Prof. Dr. Hakan Ürey’in projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı. Ödüller

Prof. Dr. Hakan Ürey’in projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Mühendislik Fakültesi öğretim üyemiz Prof. Dr. Hakan Ürey’in projesi TÜBİTAK 2247 Ulusal Lider Araştırmacılar programı tarafından desteklenmeye hak kazandı.

ERC (Avrupa Araştırma Konseyi) “Proof of Concept” Fonu Ödüller

ERC (Avrupa Araştırma Konseyi) “Proof of Concept” Fonu

3. Ulusal Karbon Konferansı Eğitim

3. Ulusal Karbon Konferansı

Blavatnik Presidential Fellowship Ödüller

Blavatnik Presidential Fellowship

2021 Avrupa Araştırma Konseyi Başlangıç Desteği Ödüller

2021 Avrupa Araştırma Konseyi Başlangıç Desteği

Kalp rahatsızlığı riskini önceden haber verecek aygıt geliştirme projesi, Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Levent Beker’e Avrupa Araştırma Konseyi (ERC) Başlangıç Desteği’ni getirdi.

Elginkan Vakfı 2021 Yılı Teknoloji Ödülü Ödüller

Elginkan Vakfı 2021 Yılı Teknoloji Ödülü

Makine Mühendisliği öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Savaş Taşoğlu hücre ayrıştırma ve infertilite tanı kitleri konusunda yaptığı çalışmalar kapsamında ELGINKAN Vakfı Teknoloji Ödülüne layık görülmüştür.

Elginkan Vakfı 2021 Yılı Teknoloji Ödülü Ödüller

2021 ODTÜ Prof. Dr. Mustafa Parlar Vakfı Bilim Ödülü Ödüller

2021 ODTÜ Prof. Dr. Mustafa Parlar Vakfı Bilim Ödülü

Koç Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Araştırmadan Sorumlu Dekan Yardımcımız ve Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Seda Keskin Avcı’nın, metal organik yapıların enerji uygulamalarındaki potansiyellerini belirleyen uluslararası düzeydeki üstün nitelikli çalışmaları nedeniyle 2021 ODTÜ Prof. Dr. Mustafa Parlar Vakfı Bilim Ödülü’ne layık görüldüğünü duyurmaktan gurur duyarız.

Koç Üniversitesi Siemens IoT Edge Araştırma Laboratuvarı Çevrimiçi Açılış Töreni İnovasyon

Ödüller 2024-03-11 13:37

Avrupa İnovasyon Konseyi Desteği

Ödüller 2024-03-07 08:19

Prof. Dr. Hakan Ürey’in projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Ödüller 2024-03-07 08:32

ERC (Avrupa Araştırma Konseyi) “Proof of Concept” Fonu