TTGV Dr. Akın Çakmakcı Ödülü Ödüller

TTGV Dr. Akın Çakmakcı Ödülü

2023 Chuck ReVelle Rising Star Ödülü Ödüller

2023 Chuck ReVelle Rising Star Ödülü

Doç. Dr. Barış Yıldız’ı bu olağanüstü başarısından dolayı yürekten kutluyoruz.

TEKNOFEST 2023 En İyi Girişim Ödülü Ödüller

TEKNOFEST 2023 En İyi Girişim Ödülü

Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümüzden Prof. Dr. Seda Kızılel ve Esra Yalçın Kaya, Kiyumars Jalili, Işılay Göktan'dan oluşan ekibi, TEKNOFEST 2023'te Sağlık ve Yaşam Bilimleri kategorisinde "En İyi Girişim Ödülü"nün sahibi oldu.

TTGV Dr.Akın Cakmakcı Award Ödüller

TTGV Dr.Akın Cakmakcı Award

2023 Aziz Sancar Incentive Award Ödüller

2023 Aziz Sancar Incentive Award

Bu olağanüstü başarısından dolayı Dr. Levent Beker’i canı gönülden tebrik ediyoruz.

Prof. Seda Keskin, Industrial & Engineering Chemistry Research Excellence in Review Award 2023 Ödüller

Prof. Seda Keskin, Industrial & Engineering Chemistry Research Excellence in Review Award 2023 ödülünü aldı.

Prof. Alper Erdoğan’ı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz! Ödüller

Prof. Alper Erdoğan’ı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz!

M.S. Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi Barışcan Bozkurt, KUİS Yapay Zeka Merkezi öğretim üyesi ve KUİS Yapay Zeka Merkezi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Profesörü Alper T. Erdoğan, ortak yazarları UAA’dan Ateş İsfendiyaroğlu ve Harvard Üniversitesi’nden Cengiz Pehlevan ile birlikte geçtiğimiz günlerde, ‘İlişkili Kaynak Ayrımı için İlişkili Bilgi Maksimumlaştırma Tabanlı Biyolojik Olarak Makul Sinir Ağları’ başlıklı çalışmalarını üst düzey bir yapay zeka konferansı olan ICLR 2023’te sundu.

Doç.Dr. Aykut Erdem’in Liderliğinde Çığır Açan Çalışma Araştırma

Doç.Dr. Aykut Erdem’in Liderliğinde Çığır Açan Çalışma

Koç Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Adobe Research’teki araştırmacıların ortak çalışmalarını içeren ve yakın zamanda ACM Transactions on Graphics kapsamında kabul edilen, öğretim üyemiz Doç.Dr. Aykut Erdem’in liderliğinde çığır açan çalışmayı öne çıkarmanın heyecanını yaşıyoruz.

Koç Üniversitesi’nde 6. Uluslararası Veri Yerelliği Programlama ve Soyutlamalar Çalıştayı Etkinlikler

Doç. Dr. Didem Unat, 4-6 Eylül 2023 tarihleri arasında Koç Üniversitesi’nde 6. Uluslararası Veri Yerelliği Programlama ve Soyutlamalar Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

Yeni Makale Advanced Science’ın Ön Kapağının İç Kısmında Vurgulandı Araştırma

Yeni Makale Advanced Science’ın Ön Kapağının İç Kısmında Vurgulandı

Nöronların verimli fotostimülasyonu için MnO2 nanoçiçeklerini gösteren yeni makale, Advanced Science’ın ön kapağının iç kısmında vurgulanmıştır.

Ödüller 2023-11-13 06:46

TTGV Dr. Akın Çakmakcı Ödülü

Ödüller 2023-11-13 07:08

2023 Chuck ReVelle Rising Star Ödülü

Doç. Dr. Barış Yıldız’ı bu olağanüstü başarısından dolayı yürekten kutluyoruz.

Ödüller 2023-10-31 08:44

TEKNOFEST 2023 En İyi Girişim Ödülü

Ödüller 2023-11-07 12:15

TTGV Dr.Akın Cakmakcı Award

Ödüller 2023-11-07 12:14

2023 Aziz Sancar Incentive Award

Ödüller 2023-10-17 14:05

Ödüller 2023-10-03 14:26

Prof. Alper Erdoğan’ı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz!

Araştırma 2023-09-25 14:11

Doç.Dr. Aykut Erdem’in Liderliğinde Çığır Açan Çalışma