Koç Üniversitesi ve İş Bankası Yapay Zekâ Uygulama ve Araştırma Merkezi Açıldı Etkinlikler

Koç Üniversitesi ve İş Bankası Yapay Zekâ Uygulama ve Araştırma Merkezi Açıldı

İş Bankası ve Koç Üniversitesi; ülkemizin bilimsel ve akademik faaliyetlerine katkıda bulunmak, yapay zekâ alanında ileri düzeyde çalışmalar gerçekleştirmek amacıyla “Yapay Zekâ Uygulama ve Araştırma Merkezi” kuruldu. Merkez; ülkemizdeki bilimsel ve akademik faaliyetlere katkıda bulunmayı, yapay zekâ alanında ileri düzeyde çalışmalar gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

KU Mühendislik Fakültesi mezunları ve akademisyenleri 25 Nisan’da KoçPera’da yeniden bir araya geldi Etkinlikler

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Özgür Barış Akan’ın “Internet of Everything – From Molecules to the Universe” konulu seminerinin ardından gerçekleşen Mühendislik Fakültesi Mezun Buluşmasına katılım oldukça yüksekti.

Akıllı Gelecek Konferansı Etkinlikler

Akıllı Gelecek Konferansı

Akıllı Gelecek konuşma ve panellerinde, Bulut Bilişimin Geleceği, İnsan-Robot Etkileşimi, Yapay Zeka, Yapay Duygusal Zekanın Yükselişi ve Yaşam Bilimlerinde Dijital Çağ konularını ele alan oturumlar düzenlendi.

Koç Üniversitesi’nde 6. Uluslararası Veri Yerelliği Programlama ve Soyutlamalar Çalıştayı Etkinlikler

Doç. Dr. Didem Unat, 4-6 Eylül 2023 tarihleri arasında Koç Üniversitesi’nde 6. Uluslararası Veri Yerelliği Programlama ve Soyutlamalar Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

EURO HOPE 2022 Etkinlikler

EURO HOPE 2022

Bu içerik yalnızca İngilizce hazırlanmıştır. Sağ üstteki dil seçeneğini kullanarak İngilizce içeriği ziyaret edebilirsiniz.

Nanodüzeyde Malzeme Karakterizasyonu için Saçılım Teknikleri Konulu Webinar Serisi Etkinlikler

Dr. Öğretim Üyesi Erkan Şenses nanodüzeyde malzeme karakterizasyonu için saçılım teknikleri konulu webinar serisi düzenlemektedir.

CE Distinguished Seminar by Prof. Sridhar Tayur Etkinlikler

CE Distinguished Seminar by Prof. Sridhar Tayur

Parallel and Multicore Computing Lab Open Graduate and Postdoc Positions Information Webinar Etkinlikler

Koç University Parallel and Multicore Computing Lab Open Graduate and Postdoc Positions Information Webinar

CE Distinguished Seminar by Prof. Shekhar Bhansali Etkinlikler

CE Distinguished Seminar by Prof. Shekhar Bhansali

Sağlık Bilimlerinde, Robotikte ve Endüstride Yapay Öğrenme Etkinlikler

Sağlık Bilimlerinde, Robotikte ve Endüstride Yapay Öğrenme

Geleneksel Bilim Akademisi Yapay Öğrenme Yaz Okulu bu yıl Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü’nde düzenleniyor. Başvuru için son tarih 12 Nisan!

Etkinlikler 2024-03-06 20:36

Koç Üniversitesi ve İş Bankası Yapay Zekâ Uygulama ve Araştırma Merkezi Açıldı