2018 Koç Üniversitesi Öğretimde Üstün Başarı Ödülü
Ekim 2018, Çarşamba

IEEE En İyi Makale Ödülü
Eylül 2018, Perşembe

Waleed Bin Qaim (Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, MSc., 2018), Prof. Öznur Özkasap tarafından yönetilen Dağıtık Sistemler ve Güvenilir Ağlar (DISNET) Araştırma Laboratuvarının üyesidir. Waleed Bin Qaim ve tez danışmanı Öznur Özkasap’a tebrikler.

Nanoscale Horizons En İyi Poster Ödülü
Eylül 2018, Perşembe

Biyomedikal Bilimi ve Mühendisliği Doktora Öğrencimiz Houman Jalali, Toronto'da düzenlenen Onuncu Uluslararası Kuantum Noktalar konferansında "Synthesis of Bio-compatible Type-II InP/ZnO Quantum Dots" başlıklı çalışması ile Nanoscale Horizons Poster ödülünü kazandı.

Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Öğrencilerimizin «KİMMTE 2» Başarısı
Eylül 2018, Perşembe

Kimya ve Biyoloji Mühendisliği öğrencilerimiz 2.Kimya Mühendisliği Tasarım Yarışmasında (KİMMTE) hazırladıkları 3 proje ile yarışmaya katılan 52 grup arasından ödüle layık görüldü.

SOLA (Informs – Section on Location Analysis) Tez Ödülü
Eylül 2018, Çarşamba

2018 SOLA (Informs -Section on Location Analysis) Tez Ödülü kazanan Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Dr. Barış Yıldız'a tebrikler.

Girls Who Code Etkinliği

Akıllı Gelecek Konferansı
Mayıs 2018, Cuma

Akıllı Gelecek konuşma ve panellerinde, Bulut Bilişimin Geleceği, İnsan-Robot Etkileşimi, Yapay Zeka, Yapay Duygusal Zekanın Yükselişi ve Yaşam Bilimlerinde Dijital Çağ konularını ele alan oturumlar düzenlendi.

KU Mühendislik Fakültesi mezunları ve akademisyenleri 25 Nisan’da KoçPera’da yeniden bir araya geldi!
Nisan 2018, Çarşamba

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Özgür Barış Akan'ın "Internet of Everything - From Molecules to the Universe" konulu seminerinin ardından gerçekleşen Mühendislik Fakültesi Mezun Buluşmasına katılım oldukça yüksekti.

Endüstri Mühendisliği öğrencimiz Özlem Çarıkçıoğlu’nun 2018 Kış Olimpiyatlarındaki Başarısı

2018 BAGEP Ödülleri

Dr. Erdem Alaca-2017 Elginkan Vakfı Araştırma ve Teknoloji Ödülü
Ocak 2018, Cuma

2017 Elginkan Vakfı Araştırma ve Teknoloji Ödülü'nü alan öğretim üyemiz Dr. Erdem Alaca'ya tebrikler.

2017 Koç Üniversitesi Araştırmada Üstün Başarı Ödülleri
Ocak 2018, Çarşamba

“2017 Koç Üniversitesi Araştırmada Üstün Başarı Rektörlük Özel Ödülü” sahibi  Doç. Dr. Seda Keskin ve Prof. Dr. Can Erkey'e ve “2017 Mühendislik Fakültesi Araştırmada Üstün Başarı Ödülü” sahibi Doç. Dr. Erdem Alaca’ya tebrikler.