Gıda israfı ve Gıda Kaynaklı Hastalıklar Artık Daha Kolay Önlenebilir!
Yayınlanma Tarihi 2024-03-11 18:03
Bilim & TeknolojiDoktora sonrası çalışmalarını Koç Üniversitesi’nde tamamlayan Dr. Emin İstif (Kadir Has Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü) ve Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Levent Beker’in yaptığı ve Kimya Bölümü’nden Prof. Dr. İskender Yılgör ve Dr. Emel Yılgör ile Texas A&M Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Hatice Ceylan Koydemir’ın katkıda bulunduğu gıdalardaki bozulmayı anında haber verebilen kablosuz ve mini algılayıcı buluşu ile ilgili araştırma Nature Food Dergisi’nde yayımlandı.
Çalışmalarından dolayı Dr.Levent Beker’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.Makaleye ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.
EMBO’nun yeni üyesi Prof.Özlem Keskin olmuştur.
Prof. Özlem Keskin'i bu üstün başarısından dolayı yürekten tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Kategoriler
Son Haberler
Ödüller
BAGEP-2024 Genç Bilim İnsanı Ödülü
Ödüller
Prof. Dr. Hakan Ürey Optica’ya kurul üyesi olarak seçilmiştir
Kayıt
Koç Üniversitesi TÜPRAŞ Enerji Merkezi (KUTEM)’de Doktora Sonrası Araştırmacı Pozisyonu
Ödüller
Dr. Didem Unat’ın Avrupa Komisyonundan tam puan alan projesi bu ay başladı
Ödüller
Prof. Dr. Murat Tekalp’in projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.