FABED 2016 Ödülü Ödüller

FABED 2016 Ödülü

Doç. Dr. Seda Keskin Avcı, doğa bilimleri alanında kimya bilim dalında “Metal Organik Yapılar ve Polimerlerden Oluşan Kompozit Membranların Moleküler Düzeyde Modellenmesi” konularındaki uluslararası düzeyde üstün nitelikli bilimsel çalışmaları nedeniyle 2016 yılı FABED Eser Tümen Üstün Başarı Ödülü’nü almaya hak kazanmıştır.

BAGEP 2016 Ödülü Ödüller

BAGEP 2016 Ödülü

“BAGEP’in amacı, üstün başarılı genç bilim insanlarını ödüllendirmek, desteklemek, bilimde önde gelen gençlerin tanınmalarını ve birbirlerinin araştırmalarından haberdar olmalarını sağlamaktır.”

Endüstri Mühendisliği Mezunları INFORMS Yarışmasında Honorable Mention Ödülü Kazandı Ödüller

Koç Universitesi Endüstri Mühendisliği mezunları bitirme projeleriyle INFORMS Undergraduate Operations Research yarışmasında Honorable Mention ödülü kazandı. Bu ödül yarışmaya gönderilen en iyi ikinci projeye veriliyor.

AIChE Ödülü Ödüller

AIChE Ödülü

Kimya ve Biyoloji Mühendisliği öğrencilerimizden Yörükcan Erbay, İpek Simay Gökulu ve Işılay Göktan aşağıdaki AIChE ödüllerine layık görüldüler. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

TÜBA GEBİP Ödülü – Dr. Mehmet Gönen Bilim & Teknoloji

TÜBA GEBİP Ödülü – Dr. Mehmet Gönen

Dr. Gönen’in TÜBA GEBİP ödül programı için önerdiği araştırma programı “Göğüs kanserinde kişiselleştirilmiş tedavi yaklaşımlarının iyileştirilmesi için hesaplamalı yöntemler” başlığı altında verilebilir.

Profesör Hakan Ürey’den, ERC panel değerlendirmeleri üzerine bir röportaj Bilim & Teknoloji

Profesör Hakan Ürey’den, ERC panel değerlendirmeleri üzerine bir röportaj

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Profesörü Hakan Ürey’den, ERC panel değerlendirmeleri üzerine bir röportaj.

Öğrencilerimizden FPGA kart tasarımı Bilim & Teknoloji

Öğrencilerimizden FPGA kart tasarımı

Lisans öğrencilerimizden Onurhan Öztürk ve doktora öğrencilerimizden Altynbek Isabekov geçtiğimiz yıl ” Digital Design” dersimizde eğitim amaçlı kullanılmak üzere tamamen kendi tasarımları bir FPGA kart tasarladılar, device sürücülerini yazdılar ve 100 adet kartı kullanıma hazır hale getirdiler.

Ödüller 2024-03-06 08:10

FABED 2016 Ödülü