Dr. Savaş Taşoğlu – ODTÜ Parlar Vakfı 2020 Teknoloji Teşvik Ödülü

ERC (Avrupa Araştırma Konseyi) “Proof of Concept” Fonu

IEEE Türkiye Araştırma Teşvik Ödülü
Ocak 2021, Salı

Doç. Dr. Mehmet Gönen ODTÜ Parlar Vakfı 2020 Bilim Teşvik Ödülü’ne layık görülmüştür!
Aralık 2020, Çarşamba

2020 TÜBİTAK Bilim Ödülü
Aralık 2020, Pazartesi

TÜBİTAK Teşvik Ödülü
Kasım 2020, Salı

Doç. Dr. Mehmet Gönen 2020 yılı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Aziz Sancar Teşvik Ödülü’ne layık görülmüştür!
Kasım 2020, Pazartesi

Doç. Dr. Sedat Nizamoğlu’ndan Yeni Yayın
Ekim 2020, Perşembe

Dr. Mehmet Cengiz Onbaşlı, ERC projesi ile Avrupa Komisyonu’ndan destek aldı!
Ekim 2020, Perşembe

Koç Üniversitesi Siemens IoT Edge Araştırma Laboratuvarı Çevrimiçi Açılış Töreni
Ekim 2020, Çarşamba

Dr. Didem Unat’ın Avrupa Komisyonundan tam puan alarak yeni bir EuroHPC projesi fonlanmaya hak kazandı!
Ağustos 2020, Pazartesi

Dr. Didem Unat'ın Avrupa Komisyonu’ndan tam puan alarak yeni bir EuroHPC projesi fonlanmaya hak kazandı. Proje Avrupa'daki 6 ortağıyla toplam 2,6 milyon Euro bütçeye sahip olurken, Dr. Unat da koordinatör olarak projede görev alacak. Koç Üniversitesi’nin yanı sıra projede Simula Araştırma Laboratuvarı (Norveç), GraphCore Inc. (Norveç), INESC-ID (Portekiz), LMU Münih (Almanya) ve Sabancı Üniversitesi (Türkiye) bulunmakta. SparCity adı verilen proje, hesaplamalı bilimler, derin öğrenme ve veri analitiği uygulamalarına odaklanarak, gelişmekte olan donanım platformlarında seyrek hesaplamalar için yenilikçi algoritma ve performans araçları geliştirecek. Dr. Unat, projede uygulama olarak otonom sürüş çalışmasında Koç Üniversitesinden Dr. Güney ile işbirliği yapacak. Dr. Unat ve ekibine projede başarılar diliyoruz.